Aangepaste lingerie voor belly secrets is net onze specialiteit!

Aangepaste lingerie die er wél vrouwelijk uitziet

Het belly geheimpje van Mrs. Belly Bo, Sonia Filali, is technisch gezien al lang geen geheim meer. Ze komt er immers openlijk voor uit dat ze een modebewuste dame én stomadraagster is. Haar zoektocht naar comfortabele en aangepaste lingerie, liep niet zo vlot als ze had verwacht en dat is net de reden waarom ze Belly Bo startte. Sonia vindt namelijk dat postoperatieve lingerie en lingerie voor andere belly secrets er helemaal niet saai hoeft uit te zien. In tegendeel zelfs!

Sonia’s overtuiging is dat elke vrouw moet kunnen stralen in lingerie,ongeacht haar belly secrets.

Sonia heeft een zwak voor lingeriesetjes die een frivole uitstraling met ongeëvenaard draagcomfort en een budgetvriendelijk prijskaartje combineren. Precies daarom vind je bij Belly Bo heel wat merken die aangepaste lingerie voor stomadragers, prothese lingerie of mastectomie lingerie maken.

Zo kan je bij Belly Bo in Antwerpen bijvoorbeeld heel wat Selmark lingerie kopen. Zowel de sportieve lingerie collectie met sportbeha’s en discrete, nauw aansluitende setjes, maar ook aangepaste lingerie voor borstprotheses, borstvoedigingsbeha’s, hypoallergene lingerie en mastectomie lingerie uit het Selmark Care gamma.

Waarom wij fan zijn van Selmark Lingerie

Selmark is een Spaans familiebedrijf dat al sinds de jaren ’70 op en top vrouwelijke lingeriesetjes maakt. De combinatie van ultiem draagcomfort met een aantrekkelijke uitstraling zijn de rode draad doorheen alle collecties. Zachte stoffen, frivole designs en vrouwelijke kleuren vallen meteen op. En jawel, ook het prijskaartje valt bij Selmark lingerie verrassend goed mee!

Het merk heeft ook een uitgebreide collectie met aangepaste lingerie voor prothesedragers, borstkankerpatiënten en jonge mama’s. Die lingeriesetjes zitten ultra comfortabel, zien er fantastisch uit en blijven prima betaalbaar.

We kunnen deze aangepaste lingerie bovendien in verschillende lingeriematen aanbieden, van hele kleine tot hele grote cupmaten en borstomtrekken. Wat we niet in onze rekken hebben hangen, kunnen we bovendien al binnen 2 werkdagen laten leveren.

Een blik op het Selmark en Selmark Care lingerie gamma

Sportieve lingerie

Nauw aansluitende, discrete en naadloze ontwerpen bieden ongeëvenaard draagcomfort bij fysieke inspanning. Ook de sportbeha’s zonder beugels, met brede bandjes en ademende stoffen zijn een echte aanrader!


postoperatief

Postoperatieve lingerie

Na een ingrijpende borstoperatie moet je meestal borst- en buikgordels dragen die voldoende druk geven om lymfoedeem te vermijden. Een compressiebeha doet net hetzelfde. Die oefent een gelijkmatige druk uit zonder te knellen.

Een postoperatieve beha met voorsluiting, ingewerkte hoesjes voor protheses of steriele pads en ultra zachte stoffen die niet op je littekens drukken, moet je ook zeker ook eens proberen.


Prothese lingerie

Een prothese beha heeft ingewerkte hoesjes of pockets waar je tijdelijke of definitieve borstprothese perfect in past. De prothese lingerie zet je vrouwelijke vormen in de verf én houdt de prothese op de juiste plaats bij elke beweging.


Borstvoedingslingerie

Voedingsbeha’s zijn doorgaans gemaakt uit ultra zachte stoffen, hebben voorsluitingen en afneembare voorpanden en drukken niet op je gevoelige tepels. Erg handig om je kleine prins(es) altijd en overal discreet aan te leggen.


Hypoallergene lingerie

Als je een gevoelige huid hebt, is hypoallergeen ondergoed net wat je zoekt. Deze aangepaste lingeriesetjes hebben ademende stoffen waar geen allergiegevoelige elementen in vervat zitten (bv. latex). Extra brede of afneembare schouderbandjes die je op verschillende manieren kan dragen, zijn ook interessant. Door de posities van de bandjes af te wisselen, kan je je gevoelige huid namelijk af en toe ontzien en het genezingsproces versnellen.

Kom je eens passen?

Je hoeft niet te twijfelen om bij lingeriewinkel Belly Bo in Antwerpen binnen te stappen. Hier mag je alle tijd nemen om rond te neuzen en te passen. Je mag je verhaal en belly secrets met Sonia delen, maar het hoeft niet. Jij beslist. En wil je trouwens graag een tasje koffie?