Van age-appropriate meisjes lingerie tot pikante dameslingerie

Voor jonge en iets minder jonge dames

Bij lingeriewinkel Belly Bo vind je dameslingerie voor elke leeftijd. Jongedames komen hier hun eerste behaatje kopen. Stijlvolle ladies vinden hier comfortabele lingeriesetjes of eerder pikante lingerie. Voor iets minder jonge dames hebben we ook comfortabele lingerie van diverse vertrouwde kwaliteitsmerken in huis.

Kom passen in onze stijlvolle lingeriewinkel in Antwerpen of ga op ontdekking in onze lingerie webshop. Wij maken online lingerie kopen easy, fun en prima betaalbaar!

Tip: Bekijk ook zeker onze matching moeder-dochter setjes, want dat zijn absolute must-haves!

Wat je zoal in onze rekken vindt

 • leeftijdsgebonden meisjes lingerie
 • stijlvolle en pikante dames lingerie
 • matching moeder-dochter setjes
 • praktische borstvoedingslingerie
 • comfortabel medisch ondergoed
 • comfortabele en feestelijke bruidslingerie
 • knap uitziende corrigerende shapewear
 • maatje meer en maatje minder lingerie
 • ruime aanbod vintage en retro lingerie
 • ook badmode en dames homewear collecties

Belly Bo lingerie in een notendop

 • aangename en zacht aanvoelende stoffen
 • mooie setjes aan prima betaalbare prijzen
 • van cupmaat A tot I en omtrek 65 tot 125
 • professioneel en discreet pasadvies

Enkele van onze favoriete merken

Maximaal draagcomfort, zachte stoffen, vrouwelijke designs, eerlijke maatvoering en redelijke prijzen. Dat zijn de criteria waar lingerie en shapewear artikelen aan moeten voldoen voor ze een plekje in onze lingerieshop in Antwerpen krijgen. Sonia Filali, aka Mrs. Belly Bo, is streng maar rechtvaardig als ze dameslingerie aankoopt! Welke merken haar kritische keuring hebben doorstaan?

Selmark lingerie

Onze liefde voor het Spaanse lingeriemerk Selmark is zo groot, dat we Selmark bijna ons huismerk durven noemen. Deze frivole en elegante dames lingerie combineert onbetaalbare looks met een verrassend budgetvriendelijk prijskaartje.

Icone lingerie

Ode aan de vrouwelijkheid! Iconische rolmodellen die trots waren op hun vrouwelijkheid en hun bonte levensstijl dienden als inspiratie voor de speelse en frivole lingerieontwerpen. Dit Franse lingeriemerk bewijst als geen ander dat fashion, comfort en betaalbare prijzen perfect matchen.

Valery lingerie

De gracieuze lingerie of beachwear van het Italiaanse topmerk Valery herken je van mijlenver. Oog voor detail, the perfect fit, kwalitatief hoogwaardig textiel en de laatste trends zijn typerend voor Valery collecties. Kies jij voor de klassiekere stukken of een gewaagde print?

Valery Prestige

Valery Prestige is de meer luxueuze speeltuin van de creatieve fashion designers ontwerpers bij het Italiaanse topmerk Valery. In de Prestige collecties zijn exclusieve stoffen zoals echte zijde of een afwerking met gouddraad geen uitzondering.

Skiny

Hyper comfortabele basics die maximale bewegingsvrijheid vooropstellen en tegelijkertijd ondergoed dat gezien mag worden. Dat is in een notendop waar het Oostenrijkse underwear merk Skiny voor staat. Less is wel degelijk more bij deze ongecompliceerde designs.

Love Stories

Extravagante prints of girly rose? Love Stories lingerie is even veelzijdig als de dames deze must-haves dragen. Ook typerend voor Love Stories is de ruime keuze aan “bralettes” zonder beugel in een brede reeks cupmaten van A tot F, het favoriete item van designer Marloes Hoedeman.

Zin om te passen?

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend en zonder aankoopverlichting in onze lingeriewinkel te komen neuzen.
Wedden dat je snel een setje vindt dat je eens wil aantrekken?