Heel wat keuze in speciale, kleine of hele grote maten lingerie

Van maatje minder tot maatje meer lingerie

Ook als je niet het perfecte zandloperfiguur of de “standaard” maten hebt, heb je bij Belly Bo in Antwerpen heel wat keuze. Elegante lingerie voor dames met uitdagende maten en/of belly secrets is namelijk net onze specialiteit. In onze collectie vind je van hele kleine tot hele grote maten lingerie van verschillende topmerken aan prima betaalbare prijzen. Van borstomtrek 65 tot 125 en van cupmaat A tot en met I!

Lingerie voor elk figuur

Perfecte maten? Die zie je alleen in glossy modebladen. Elke vrouw, elke boezem en elke buik is anders en dat is volstrekt normaal. Dat is althans onze visie. Maak je dus geen zorgen als je een ietwat uitdagend figuur hebt of body secrets waar je liever niet mee uitpakt. We gaan professioneel en discreet te werk om je op een fijne manier elegante, comfortabele, betaalbare en vooral perfect passende lingerie aan te meten. Modebewuste dames met uitdagende vormen of belly secrets zijn trouwens onze favoriete klanten!

  • Geen focus op je striemen, littekens of andere belly secrets, maar wel op je andere troeven?
  • Een smalle rug en kleine borstomtrek, maar wel een stevige decolleté? Of net omgekeerd?
  • Liefst comfortabele lingerie, maar ook elegante setjes die er niet uitzien als medisch ondergoed?
  • Wel pronken met je nieuwe gewicht en figuur, maar liever je overtollige huid niet benadrukken?
  • Na je strijd tegen kanker of mastectomie lingerie nodig voor je kleinere, maar gezonde boezem?
  • Fan van elegante maatje meer lingerie, maar genoeg van de onbetaalbare maatje meer prijzen?

Wij staan je bij met raad en daad in onze lingeriewinkel in Antwerpen. Of ga je op verkenning in onze webshop? Ook hier kan  je online lingerie kopen van verschillende topmerken in XS of XL cupmaten.

Maatje meer lingerie aan mini prijzen

Het prijskaartje vinden we bij Belly Bo net zo belangrijk als draagcomfort en esthetiek. Wij vinden niet dat aangepaste of grote maten lingerie opvallend duurder moet zijn dan damesondergoed in standaard maten. Daarom kiezen wij steevast voor betaalbare dameslingerie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zorgeloos shoppen

Iets langer nodig in het pashokje? Neem je tijd! Eerst even rondneuzen voor je je laat adviseren? Doe gerust, want bij Belly Bo bepaal jij het tempo! We maken met plezier de tijd vrij die jij nodig hebt om je helemaal op je gemak te voelen. Als je dat wil, kan je zelfs discreet lingerie komen shoppen op afspraak buiten onze openingsuren.

Je hoeft je hoe dan ook geen zorgen te maken. Geen verbaasde blikken hier! Mrs. Belly Bo, Sonia Filali, heeft namelijk zelf ook een belly geheimpje… Ze weet perfect hoe je je voelt en maakt met plezier een praatje in vertrouwen met je voor ze je aan het pashokje adviseert.

Net wat je zoekt?

Spring gerust eens binnen en ontdek zelf hoeveel keuze je hebt en hoe ver onze Princess treatment precies reikt.