Op jacht naar het perfecte cadeau voor mama?

Wanneer heb je mama nog eens bedankt?

Mama’s verdienen het om regelmatig in de bloemetjes gezet te worden. Maar het moeten niet altijd bloemetjes zijn natuurlijk… Een elegant lingeriesetje is ook een heel slim en super origineel cadeau voor mama!

En of lingerie het ideale mama cadeau is

  • je geschenk is duidelijk alleen voor haar bedoeld
  • dit persoonlijke cadeautje hoeft ze niet te delen
  • je mama zal nog lang van je bedankje nagenieten
  • telkens ze het draagt, zal ze terug aan jou denken
  • ook van de eerste pasbeurt zal ze zeker genieten
  • ze krijgt een pakje en ook extra zelfvertrouwen!

Ken je onze matching moeder-dochter setjes al?

We krijgen regelmatig moeders en dochters over de vloer en soms zelfs 3 generaties tegelijkertijd, want ook trendy oma’s hebben bij Belly Bo heel wat keuze. Als je samen lingerie komt shoppen, hebben we voor ieder wat wils. We hebben namelijk elegante en comfortabele lingeriesetjes voor dames van alle leeftijden in huis. Van age-appropriate tienerlingerie tot sensuele dameslingerie in alle denkbare maten van cup A tot I en omtrek 65 tot 125!

Tip: Onze bijpassende moeder-dochter setjes zijn echte aanraders en bestsellers in ons assortiment

BLADER DOOR ENKELE FOTO’S OP FACEBOOK

Of een Belly Bo cadeaubon?

Ook de Belly Bo geschenkbon is altijd een gegeerd cadeau voor mama. Zo kan ze zelf komen passen en kiezen en jij hebt toch iets leuk om af te geven. We verpakken je cadeaucheque namelijk in een stijlvol zakje, mét een grote strik.

Je kan de waarde zelf bepalen en de cadeaubon blijft een jaar lang geldig. Mama kan de bon bovendien inwisselen voor lingerie of voor een leuke must-have uit onze shapewear, badmode en homewear collecties. Handig, he?

En wat voor mama’s met belly secrets?

Als je mama belly geheimpjes heeft waar ze liever niet te veel mee pronkt, ben je zeker aan het juiste adres. Belly secrets zoals littekens, overtollige huid, stoma’s of prothese lingerie na mastectomie zijn namelijk net onze specialiteit. Zaakvoerster Sonia Filali weet als geen ander hoe je ook met dergelijke belly secrets kan stralen in lingerie. Ook ex-Mr. en nu Mrs. dames zijn welkom en trouwe klanten bij Belly Bo.


Natuurlijk mag je gewoon eens rondkijken

Spring gewoon eens binnen als je in de buurt bent. Zo kan je Sonia zelf ontmoeten en vrijblijvend in al onze rekken neuzen. Wedden dat je je hier in geen tijd helemaal thuis voelt?

Natuurlijk mag je gewoon eens rondkijken

Spring gewoon eens binnen als je in de buurt bent. Zo kan je Sonia zelf ontmoeten en vrijblijvend in al onze rekken neuzen. Wedden dat je je hier in geen tijd helemaal thuis voelt?