Verrassende shapewear badmode voor elk figuur

Zorgeloos genieten

Even een frisse duik nemen in het zwembad en flaneren langs het strand zonder aan je belly secrets te hoeven denken? Met onze verhullende badmode geniet je volop. Fysieke minpuntjes worden namelijk gecamoufleerd terwijl je overige troeven net meer in de kijker worden gezet. Ook je strandoutfit zelf mag en moet uiteraard gezien worden, want bij Belly Bo kopen we alleen tijdloze, elegante en vrouwelijke badmode aan.

Kom kiezen uit een ruim assortiment shapewear badmode in onze lingeriezaak in Antwerpen tijdens onze openingsuren of op afspraak. Of kijk je liever eerst eens rond in onze lingerie, shapewear en badmode webshop of Facebook winkel?

Verslavend leuke must-haves

Met of zonder belly secrets, onze zwemkleding en strandmode collecties wil je (net als onze elegante lingerie) gewoon hebben. En dat is niet verwonderlijk als je onze favoriete huismerken bekijkt:

Valery Prestige beach wear

Valery Prestige strandmode herken je van ver aan de tijdloze ontwerpen, geraffineerde prints en heerlijk aanvoelende stoffen. Deze  Italiaanse strandmode is zo geraffineerd én comfortabel dat je ze altijd en overal wil dragen!

Selmark Mare

Dat Selmark een van onze favoriete huismerken is, is zeker niet verwonderlijk. Zowel voor lingerie als voor badmode combineert Selmark steeds onze belangrijkste selectiecriteria: tijdloze designs, aangename stoffen en budgetvriendelijke prijzen.

Louis Feraud

Op zoek naar een exclusieve outfit voor in, op en rond het water? De kwaliteitsstoffen en creatieve prints van de Franse modeontwerper Louis Féraud scoren altijd. Zeker als je je Féraud badpak/bikini combineert met een bijpassende Féraud kafta of strandjurk.

Kortom, voor elke leeftijd en voor elk figuur vind je bij Belly Bo een strand- of zwemoutfit waar je je écht goed in voelt en straalt.

Ook strand- en badmode voor dames met belly geheimpjes

Sonia Filali, de leading lady van Belly Bo, heeft een zwak voor mooie verhullende outfits. Ze is zelf stomadraagster en beseft als geen ander hoe belangrijk het is om mooi én praktisch in één outfit te combineren om je écht goed te voelen.

Vanuit haar eigen ervaring heeft ze ook een bijzondere expertise in stijlvolle shapewear badmode voor stomapatiënten en dames met belly geheimpjes zoals littekens, striemen, overtollige huid, uitdagende maten, enz… ontwikkeld. Dames met belly secrets zijn zelfs onze favoriete klanten! Dus waar wacht je nog op?

Hoe onze shapewear badmode jou staat?

Maar 1 manier om dat te ontdekken…. Spring gerust eens binnen in onze lingeriewinkel in Antwerpen om in onze collecties te duiken of maak een afspraak als je liever buiten onze openingsuren komt passen.