Van slimme belly secrets lingerie tot sensuele stoma lingerie

Waarom deze specialisatie?

Dat Belly Bo niet alleen prachtige dameslingerie in huis heeft, maar ook een heel ruime collectie aan speciale maten lingerie, frivole belly secret lingerie en aangepaste lingerie voor dames met andere belly geheimpjes is zeker niet toevallig. Meer nog, we hebben misschien wel het grootste aanbod aan stoma lingerie in Antwerpen.

Het begon allemaal toen Mrs. Belly Bo, Sonia Filali, zelf op zoek moest naar comfortabel zittende stoma lingerie. Ze zocht en zocht, maar vond enkel saai uitziend medisch ondergoed dat haar vrouwelijkheid niet bepaald accentueerde. Voor een stijlvolle dame als Sonia was dat simpelweg geen optie. Ze moest en zou comfortabele stoma lingerie vinden die er wél vrouwelijk en sensueel uitzag.

Ondernemend als ze is, besliste Sonia meteen om haar lotgenoten dezelfde zoektocht te besparen en een gespecialiseerde lingeriezaak te openen waar dames met belly geheimpjes wél met de glimlach binnen en buiten stappen. Een plek waar ze zich thuis en begrepen voelen en waar ze zonder schroom, naar hartenlust kunnen passen.

Wat begon met een specialisatie in comfortabele lingerie voor stomapatiënten, die tegelijkertijd elegant is, groeide snel uit tot een one-stop-shop voor dames met allerlei belly geheimpjes.

What’s your belly secret?

  • een lager cijfer op de weegschaal, maar wel wat overtollige huid?
  • minder boezem na je verbeten strijd tegen kanker of mastectomie?
  • ongelijke borsten of een grote cup en smalle rug of net andersom?
  • op zoek naar sensuelere maatje meer lingerie in extra grote maten?
  • littekens, striemen of brandwonden die je liever niet accentueert?
  • wel nood aan comfort, maar liever geen eentonig medisch ondergoed?
  • voor je gevoelige huid liever geen saai, maar wel naadloos ondergoed?

Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je behoort tot onze favoriete klanten en je hoeft niet meer verder te zoeken. In onze lingeriezaak heb je wél veel keuze, betaal je niet te veel en kan je heerlijk discreet lingerie shoppen zonder verbaasde blikken.

Wat we met retro lingerie hebben?

Comfortabel stoma ondergoed is gemaakt uit zachte stoffen en heeft een corrigerend effect zonder de colostoma te knellen. Een comfortabele stoma slip reikt bovendien tot aan de navel. Sonia ontdekte dat net die eigenschappen ook kenmerkend waren voor de dames lingerie uit de jaren 40 en 50. Deze vintage lingerie was aangenaam om dragen én sensueel tegelijkertijd. Dat verklaart meteen waarom je bij Belly Bo in Antwerpen een ruim aanbod aan knappe retro lingerie en meteen ook vrouwelijke stoma lingerie vindt.

PriceLESS looks

Dat aangepaste lingerie voor stomadragers of andere belly secrets doorgaans duurder wordt aangeboden dan klassieke dameslingerie vinden we ronduit schandalig. Daarom zijn we behoorlijk kritisch als we lingerie aankopen. Alleen kwalitatieve lingeriesetjes die esthetiek, draagcomfort én een eerlijke prijs combineren, belanden in onze rekken, online lingerieshop en Facebook winkel.

Klikt het?

Natuurlijk moet er een persoonlijke klik zijn voor je je belly secrets onthult. Dat begrijpen we maar al te goed. Liever eerst een deugddoende babbel bij een kopje koffie voor we je aan het pashokje adviseren? Kan perfect! Neem ook gerust de tijd die je nodig hebt. Geen snelle verkoop onder tijdsdruk hier, wel oprechte interesse in jouw verhaal.

Liever een discrete pasbeurt?

Benieuwd naar onze collecties, ons verhaal en die bijzonder geduldige service? Je bent welkom tijdens onze openingsuren, maar ook een discreet shopmoment afspraak is mogelijk.